Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

18 oktober 2021

Europees event over ouder worden

In Italië  vindt dit jaar weer het Active And Assisted Living Forum plaats (kortweg AAL); een Europees initiatief dat mikt op een  betere support van de kwaliteit van leven voor ouderen. En op industriële kansen versterken als het gaat om een houdbare toekomst van onze gezondheidssystemen.  Het gaat om een 3-daags evenement. Of dit online of fysiek doorgaat, is nog onbekend.

Internationale aandacht voor Vitaal Twente/gezond oud worden

Vitaal Twente doet mee aan dit Europese forum met de workshop ‘Healthy and active ageging throughout Europese: sharing success stories and failures among reference sites’.

Meer weten? Aanmelden?

Ga naar de website van AAL.

 

Details

maandag 18 oktober 2021 -
Locatie: Online