Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
 • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

 • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
 • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

25 oktober 2021

Bent u die zorgvernieuwende voorzitter/verbinder?

Zorgpartijen, bedrijven, een zorgverzekeraar, onderwijs en overheid werken samen in Vitaal Twente aan technische vernieuwing in zorg en welzijn. Gebruiken van technologie, zoals apps, bieden veel meerwaarde, maar zijn ook nog lastig toe te passen door zorg- en welzijnsorganisaties; door allerlei oorzaken. Daarom werkt Vitaal Twente eraan hen de kansen en het gemak ervan te laten zien en deze gemakkelijker te omarmen. Helpt u als kartrekker mee aan deze zorgvernieuwing?

‘n Vitaler Twente – dit doen wij

Al 5 jaar moedigt platform Vitaal Twente zorg en welzijn aan om via technologie grote veranderingen te bereiken. In het bijzonder als het gaat om Twente­naren gezond te houden en ouderen en chronisch zieken zichzelf beter te laten redden. Hiervoor zetten we voorlichting, onderzoek en advies in vanuit de partners en daarbuiten. En hiervoor zoeken we een nieuwe krachtige voorzitter!

Herkent u zichzelf hierin?

 • Initiator, verbinder, gamechanger
 • Prater én doener
 • Gevoel voor zorgtechnologie
 • Netwerker in zorg of bedrijfsleven
 • Brengt wetenschap en praktijk dichter bij elkaar – kennis (bij UT, Saxion, ROC en RRD) nog beter (laten) implementeren in het zorgveld en bij voorliggende voorzieningen
 • Begrijpt dat technische vernieuwing samengaat met veranderingsprocessen
 • Ambassadeur namens het netwerk, samen met de programmavoorzitters

Dit wordt uw doel

Samen gaan we het gat tussen wetenschap en praktijk dichten. Hiervoor helpt u de schat aan onderzoeks- en technologiekennis op topniveau (UT/Saxion) nog beter een plek te geven in de wereld van zorg en welzijn. Dat vraagt ruimte voor de voorzitters van de deelgebieden om organisaties enthousiast te maken voor technologie.

Zo ziet uw rol eruit

U hebt eens per week (online) ondersteunend overleg en eens per maand bestuursoverleg. Verder bezoekt u af en toe relevante netwerken, treedt u hier eventueel op als spreker en bent u vooral ambassadeur voor zorgvernieuwing. Bekendheid of al betrokken in de netwerken in Twente is een pré. De functie zoals die er nu ligt, is eerst voor 2 jaar. Daarna bekijken we samen of het plaatje nog past bij onze volgende nodige stappen.

Dit vindt u bij ons

Vitaal Twente bestaat uit vele Twentse zorgorganisaties, gemeenten en GGD, zorgverzekeraars, kennis- en onderwijsinstellingen. Samen zijn we vernieuwingsaanjager in het zorglandschap, met kennis van nu en oog voor morgen. Uw functie en onze organisatie brengen u dan ook:

 • Groot netwerk in zorg, overheid en onderwijs
 • Vergoeding per bestuursvergadering
 • Rol voor – in eerste instantie – 2 jaar

Reageren?

Mail naar info@vitaaltwente.nl.