Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heb je login gegevens nodig. Je kunt login gegevens aanvragen wanneer je organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kun je deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt je een idee? Laat ons helpen!

Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kun je hier je idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met je idee om en nemen contact met je op.

Wil je ook een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

16 juni 2022

Beurs Zorg & ICT: duurzame en toekomstbestendige zorg

Zoeken naar nieuwe manieren van samenwerken, ICT-oplossingen en technologische innovaties – dát is wat we nodig hebben als we in de toekomst goede en betaalbare zorg willen blijven bieden. Over dit en meer ontdek je alles tijdens de vakbeurs Zorg & ICT, van 14 t/m 16 juni in de Jaarbeurs in Utrecht.

Programma

Ontdek de laatste ontwikkelingen op de beursvloer, net als innovaties die meehelpen aan de digitale transformatie naar zorg die duurzaam is en de toekomst aan kan. Volg het verrassende lezingenprogramma in de Dutch Health Hub Arena, Case Study Theaters en de Dutch Health Hub Academy. En ga vooraf al virtueel in gesprek met exposanten en vakgenoten via een online matchmaking platform.

De vakbeurs Zorg & ICT hoort bij de Dutch Health Week in Utrecht.

Meer weten? Aanmelden?

Ga naar de site van Zorg & ICT

Details

donderdag 16 juni 2022 -
Locatie: Jaarbeurs Utrecht