Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

17 juni 2021

Campus Café: Medische technologie in de versnelling

Deze editie van het Campus Café staat in het teken van MedTech. Er is namelijk niets zo belangrijk als onze gezondheid. En wanneer er iets aan onze gezondheid mankeert, willen we natuurlijk de beste, meest effectieve zorg ontvangen.

Programma

De kwaliteit van de gezondheidszorg gaat met sprongen vooruit dankzij… technologie. In Twente bruist het van de medische technologie-innovaties. Aar helpen spin-offs en mkb’ers flink aan mee. Ze ontwikkelen innovaties die de zorg efficiënter, goedkoper en nauwkeuriger maken. Corona versnelde deze ontwikkeling zelfs. Wat is het geheim van MedTech Twente? Dit ontdekt u in deze editie van Campus Cafe: van een deepdive in de laatste technologie tot een online tour door MedTech Twente.

Details & aanmelden

Vind alle informatie over het programma en de aanmelding op: Campus Café: Medische technologie 

Details

donderdag 17 juni 2021 15:00 - 17:30