Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

2 oktober 2020

Tools voor stimuleren eHealth door patiënten

Bij de promotie van gezondheid speelt empowerment een belangrijke rol: de patiënt is beter geïnformeerd, zelfstandiger, pro-actiever en neemt zelf meer regie over de eigen gezondheid. Digitale toepassingen kunnen bijdragen aan het empoweren van patiënten, bijvoorbeeld door thuis of op afstand zelf aan de slag te gaan met het managen van hun ziekte. De regio Saxony in Duitsland presenteert in deze Engelstalige workshop praktische hulpmiddelen die gericht zijn op het activeren en empoweren van patiënten en gemeenschappen.

Doel van de tools

Patiënten en gemeenschappen actief ondersteunen. In de workshop krijg je een inkijkje in hoe je patiënten aanspoort om te gaan met hun ziekte. En hoe je zo hele gemeenschappen telemedicijnen succesvol laat implementeren en uitbouwen.

Ruimte voor gesprekken

We wisselen over deze onderwerpen samen ook van gedachten. En delen kennis om samen een toekomst in digitale gezondheidsoplossingen te omarmen.

Meer info & aanmelden?

Tools for empowering citizens in using digital health – opportunities for individuals and communities