Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

5 november 2021

Doe mee: Hoe kijkt u aan tegen apps in de zorg?

Mensen met diabetes type 2 krijgen vaak geen informatie van hun zorgprofessional over het nut en gebruik van apps. Dat heeft invloed op het gebruik van, of zelfs het stoppen met, dit soort apps. Dit bleek uit onderzoek. Hoe kijkt u als zorgprofessionals aan tegen het gebruik van apps in de zorg bij mensen met diabetes type 2? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze meer gebruikt worden? Hiervoor volgt voorjaar 2022 een onderzoek. Helpt u mee?

Over het onderzoek & de onderzoeker

Judith Smeijers (24 jaar) werkt als regieverpleegkundige in het Deventer Ziekenhuis. Daarnaast volgt ze met veel plezier de master Health Care and Social Work bij Saxion in Enschede. Voor haar afstudeerproject werkt ze met bovenstaande onderzoeksvraag vanuit het TOPFIT Citizenlab ‘Grip op Diabetes’; dit is een vervolg op een eerder onderzoek.

Wie zoeken we?

Voor dit onderzoek zoeken we zorgprofessionals zoals huisartsen, praktijkondersteuners en diabetesverpleegkundigen (vanuit de eerste gezondheidslijn); professionals die betrokken zijn bij de zorg aan patiënten met diabetes type 2. Judith houdt naar verwachting voorjaar 2022 graag een interview als u in dit plaatje past.

Vragen? Aanmelden?

Voor vragen en uw aanmelding mailt u naar Judith via 504848@student.saxion.nl.