Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

25 juni 2021

Hoe dragen fysiotherapeuten bij aan publieke gezondheid?

In drie speciaal voor fysiotherapeuten georganiseerde webinars maakt u kort kennis met Vitaal Twente. Ook verkent u samen interactief hoe de preventiecoalitie Vitaal Twente u kan helpen fysiotherapie duidelijker te positioneren in preventie en het domein publieke gezondheid. De webinars houden we in verschillende Twentse gemeenten. Op 25 juni staan Borne, Losser,  Twenterand, Odenzaal, Haaksbergen en Hof van Twente centraal.

Programma

  • 12.00 – 12.10 uur: introductie Vitaal Twente door Frits Oosterveld, lector Gezondheid & Bewegen en Vitaal Twente programmavoorzitter Vitaal Blijven.
  • 12.10 – 12.20 uur: beleid KNGF m.b.t. preventie en publieke gezondheid door Martin Vloedgraven, regio adviseur belangenbehartiging KNGF.
  • 12.20 – 12.50 uur: bespreking mogelijkheden en/of voorbeelden voor samenwerking met publieke organisaties.
  • 12.50 – 13.00 uur: samenvattende conclusies en vaststellen eventuele vervolgacties.

Aanleiding voor dit webinar

Het KNGF, en dus ook de aangesloten fysiotherapeuten, zijn volwaardig partner in de preventiecoalitie Vitaal Twente. Doel van de coalitie: de inwoners van Twente twee jaar langer in goede gezondheid laten leven dankzij inzet van innovatieve technologie. Aan deze coalitie doen onder andere de Twentse ziekenhuizen, zorginstellingen, universiteit en hogeschool, de 14 Twentse gemeenten en de GGD mee (zie alle partners). De betrokkenheid van de regionale fysiotherapeuten is echter op diverse plaatsen nog beperkt. Idee is dat dit webinar helpt dit te veranderen.

Aanmelden

Mail naar info@vitaaltwente.nl. Stel hier ook uw eventuele vragen.

 

Details

vrijdag 25 juni 2021 12:00 - 13:00
U ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin de Teams-link voor de webinar.