Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

27 november 2020

Geesteren start met gezonde app

Op zoek naar inspiratie om uw organisatie of gemeente gezonder te krijgen? Begin dit jaar hielden we vanuit Vitaal Twente een pilot op dit gebied. Dat leidde tot de SamenGezond App. Geesteren Vitaal rolt die app nu uit voor alle inwoners! In de app zit volop innovatie, daarover verderop op deze pagina meer informatie. Eerst inspireren we je graag met creatieve manier waarop Geesteren de app uitrolt: met cadeautjes en leuke filmpjes. Ook onze kartrekker Miriam Hutten doet mee!

 

Gezond leven = punten sparen

De app bestaat uit een unieke omgeving waarin deelnemers punten sparen als ze gezond bezig zijn. De app (en website) van SamenGezond helpen mensen in hun eigen tempo te leren en te motiveren wat zij zelf kunnen doen om zich fitter te voelen. Halen ze persoonlijke doelen? Doen ze fysieke activiteiten? Dan ontvangen ze die punten. Die punten mogen ze verzilveren bij lokale ondernemers, in de vorm van aantrekkelijke kortingen. Ook meteen een opsteker voor de plaatselijke winkeliers!

Promotie rondom lancering

In november ontvouwde zich een uitgebreide promotiecampagne rondom de lancering. Hoe? Via onder meer sociale media en een flyer die huis aan is huis is bezorgd. Download hier de flyer.

Check meer filmpjes en promotie via de Facebookpagina van Geesteren Vitaal.