Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

5 januari 2022

Heb jij deze spelregels voor digizorg al op orde?

Eén van de goede dingen die corona met zich meebracht? eHealth-innovaties werden versneld ingevoerd en het aanbod in digitale zorg werd opgeschaald. En dat bracht 8 leerzame lessen boven water. Zoals: Wat moet je vooral wel doen en wat niet als ook jouw zorgorganisatie stappen wil maken met digitale zorgtechnologie? De antwoorden komen van Health Valley en hogeschool Windesheim. Heb jij deze ‘spelregels’ voor digizorg al op orde?

4 geleerde lessen -> 4 spelregels/randvoorwaarden

  • Ken de relevante wetten en regels die opschalen van digitale zorg mogelijk maken. Kijk bijvoorbeeld bij Zorg van Nu en ZonMW.
  • Zorg dat je genoeg steun ervaart van leidinggevenden (op alle niveaus, van hoog tot laag)
  • Zorg dat de ICT echt werkt en zorgverleners die goed kunnen toepassen, want niet (goed) werkende technologie remt invoering van e-health.
  • Check de digitale vaardigheden van je collega’s en zorgvragers. Zorg waar nodig dat ze met hulp vaardiger worden om digitale zorg verder te brengen.

Vind meer details, gratis hulp en Overijssels advies via de speciale website Innovatiemanager in de zorg.