Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

16 december 2020

Introductie vernieuwde tool bepalen SROI-ratio

Leerde u in de afgelopen jaren tijdens onze masterclass Quick Scan SROI werken met de online Sinzer tool? Dan hebben we belangrijk nieuws voor u. Deze online tool in doorontwikkeld tot onder meer een offline versie waarmee je de SROI-ratio bepaalt. Vitaal Twente gaat deze offline versie gebruiken en geeft u als oud-cursist hiervoor toegang én kennis.

Minitraining werken met offline Sinzer/SROI-tool

Om te zorgen dat u deze tool ook op de juiste manier gebruikt, krijgt u de kans in de tweede week van januari mee te doen aan een van de drie online bijeenkomsten die we houden. Tijdens deze bijeenkomst leggen we de nieuwe tool stap voor stap uit. Geen persoonlijke uitnodiging hiervoor ontvangen? U bent alsnog welkom als u zich aanmeldt.

Welke dag past u?

Kies wanneer u de online sessie wilt bijwonen:

  • maandag 11 januari 2021: 13.00 – 14.00 uur
  • dinsdag 12 januari 2021: 10.00 – 11.00 uur
  • donderdag 14 januari 2021: 15.00 – 16.00 uur

Aanmelden

Als u zich aanmeldt krijgt u een link voor deelname. Meld u aan via Stephanie Jansen-Kosterink: s.jansen@rrd.nl.