Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

29 september 2020

Highlights programma- teambijeenkomst

Op 28 augustus haalden we bij de programmateambijeenkomst van Vitaal Chronisch Ziek kennis op vanuit verschillende aanwezige disciplines. Zoals:

  • patiëntvertegenwoordiging (DVN)
  • leefstijlcoaches
  • huisartsen
  • diabetesverpleegkundigen

Doel: een technologie ondersteund zorgpad vormgeven.

Highlights van de bijeenkomst

Aanwezige huisartsen deelden hun zorg vanuit eerder opgedane ervaringen met een diabetesplatform. Ook benadrukten zij het belang van patiëntperspectief. Daar begint het. Die link is er. We ontwikkelen het aanbod vóór en dóór mensen met diabetes type 2. DVN onderstreepte de meerwaarde van meer persoonsgerichte zorg door technologie. Leefstijlcoaches zijn enthousiast om mee te denken en te doen.

Dit spraken we af:

  • Huisartsen uit FEA-gebied blijven graag betrokken in expertgroep.
  • FEA Directeur Innovatie en ICT Lidwien Kruijswijk-Jansen zit in programmateam.
  • Overige leden programmateam werken voorstellen uit voor technologiekeuze en hoe dat plek kan krijgen in dagelijkse praktijk. Daarmee doen we ons voordeel met de Diameter die in onderzoek verband wordt ingezet in ZGT.
  • THOON (nu partner Vitaal Twente) vragen we bij Vitaal Chronisch Ziek.