Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

15 januari 2020

Korte terugblik lunchbijeenkomst PGO

Er wordt in Nederland veel gesproken over het PGO. Een PGO is een persoonlijke gezondheidsomgeving (app of website) waarin je informatie over je eigen gezondheid kunt bijhouden en actief aan de slag kunt gaan met je gezondheid. Je kunt je medische gegevens verzamelen en beheren. En deze ook delen met anderen. Zo houd je grip op je gezondheidsgegevens. Van behandeling en labuitslagen tot medicatie en inentingen. Deze gegevens blijven jeĀ  hele leven bereikbaar (www.medmij.nl/pgo). Het klinkt fantastisch.

Op 18 december heeft Vitaal Twente tijdens haar lunchbijeenkomst stil gestaan bij een PGO en dit van verschillende kanten belicht. Het verslag met de presentaties is voor onze partners beschikbaar in de kennisbank (eerst inloggen).