Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

17 september 2020

Preventiecampagne, app en marketing automation

Op 17 september vond het update-webinar plaats van Vitaal Blijven. Hierin stonden we stil bij 3 dingen. Allereerst bij het belang van preventie in de regio. Daarnaast bij de uitdaging om de juiste mensen te vinden en te binden. En tot slot: hoe kunnen we het platform SamenGezond inzetten om elke Tukker bewust te laten worden en actief aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl?

Kansen voor combi fysio, leefstijlcoach en verpleegkundige

Ruim 30 mensen waren aanwezig vanuit verschillende achtergronden. Op de vraag naar tips, feedback en mogelijke aangrijpingspunten kwamen diverse concrete voorstellen. Zo zagen mensen vanuit de fysiotherapie, leefstijlcoaches en verpleegkundigen mogelijkheden. De komende tijd gaan we verkennen hoe we dit met impact kunnen concretiseren.

Gemist of terugkijken?

Download hier de presentatie of bekijk hieronder de video:

Dit komt aan bod in de video

  • De opzet van de preventie campagne in programmalijn Vitaal Blijven | door Prof. Dr. Miriam Vollenbroek-Hutten (Universiteit Twente en Ziekenhuis ZGT).
  • De gezondheidswinst en kosteneffectiviteit van de preventie campagne | door Dr. Stephanie Jansen-Kosterink (Roessingh Research and Development)
  • De rol van marketing automation in het bereiken en het betrekken van de burger | door Drs. Aad Francissen (8ting)
  • De applicatie Samen Gezond als interventie voor gezondheidsbevordering | Door Drs. Nanda de Jong, (Menzis)