Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heb je login gegevens nodig. Je kunt login gegevens aanvragen wanneer je organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kun je deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt je een idee? Laat ons helpen!

Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kun je hier je idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met je idee om en nemen contact met je op.

Wil je ook een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

21 januari 2021

Vitaal Blijven – de balans van 2020

Op 21 januari maakten we tijdens de Partnerdag de balans op van het thema Vitaal Blijven. Frits Oosterveld (Saxion), kartrekker van dit thema, deelde waar we nu staan.

(Preventie)projecten waar we aan meedoen

Hoezo (on)gezond?

Wat vinden inwoners belangrijk? De Almelose wijk Nieuwstraatkwartier is een van de ongezondste wijken van Nederland wat betreft leefstijl en gezondheidsrisico’s van bewoners en het voorkomen van chronische aandoeningen. Maar … zijzelf zijn zich daar helemaal niet van bewust; zij vinden zichzelf niet te dik, inactief of ongezond!

Een typisch voorbeeld dus van de lastige uitdaging om hen bewust te maken en betrokken te krijgen. Kennis vanuit het programma TopFit CitizenLab helpt ons daar mogelijk bij. Zo proberen we ook ervaringen en kennis vanuit de verschillende projecten met elkaar te delen en te gebruiken.

Ga hier naar de terugblik op de algemene balans Vitaal Twente tijdens de partnerdag 2020.