Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

17 december 2021

Nieuwe voorzitter Vitaal Twente

Pascal Heynen is per 1 januari 2022 de nieuwe voorzitter van Vitaal Twente. Hij neemt het stokje over van Miriam Vollenbroek-Hutten; zij leidde de stichting de afgelopen jaren door de preventiecoalitie van de overheid en hielp Twentse zorgorganisaties hiermee te innoveren wat betreft zorgtechnologie.

Over Pascal Heynen

Directeur Academie Gezondheidszorg bij Saxion – dat is Pascal  in het dagelijks leven. Een mooie match dus met de zorgtechnologie waar wij ons in de regio sterk voor maken. Pascal zat al in ons bestuur en heef vanaf nu dus de rol van voorzitter.

Waar ziet hij vooral kansen?

“De relatie met RRD, UT en ROC van Twente versterken, zodat we nog beter samen zorgtechnologie in zorg en welzijn kunnen laten landen. Met daarbij in het achterhoofd dat wij vanuit Saxion meer gericht zijn op toepassing van de zorg.”

Verbinden & versimpelen

“Ik ben niet een nieuwe Miriam,” stelt Pascal bovendien, “maar iemand die de volgende fase van Vitaal Twente wil helpen vormgeven. Hiervoor breng ik mijn betrokkenheid mee. En mijn kwaliteiten om te verbinden en strategisch complexe dingen te versimpelen.” Hoe? “Door onder meer goed te luisteren naar de behoeften van de partners en belangen goed koppelen.”