Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

11 maart 2021

Onze voorzitter op tv voor internationaal event

Op 5 maart was Vitaal Twente-voorzitter Miriam Vollenbroek op tv. Bij Health Valley TV om precies te zijn. Ze mocht shinen naast onder meer gedeputeerde Eddy van Hijum. Het onderwerp: Wat is de internationale innovatiekracht van de gezondheidszorg in Oost-Nederland?

Voorloper van internationaal gezondheidsevent

Aanleiding voor de uitzending? Het Health Valley Event van 10 en 11 maart. Tijdens dit event trad Miriam verschillende keren op als spreker; de tv-uitzending gaf u als zorg- of innovatie-expert alvast een inkijkje.

Op zoek naar innovatiekracht van Oost-NL

Vanuit de enige échte Health Valley studio daagde presentatrice Suzanne Verheijden in 55 minuten diverse gasten uit. Hoe profileren wij ons als regio Oost-Nederland eigenlijk binnen Europa op het gebied van zorginnovatie? Hoe ziet ons profiel eruit ten opzichte van andere Europese regio’s? Waar zit onze kracht? En hoe benutten we deze kracht optimaal? Maar ook: Welke kansen biedt deze regio eigenlijk voor jou als organisatie of ondernemer van buiten de regio, waarom is het interessant om je juist hier te vestigen?

Sprekers tijdens tv-uitzending

Presentatrice Suzanne gaat onder andere in gesprek met Think East Netherlands over de ‘Innovatiekracht van Oost-Nederland’. En over de mogelijkheden om Europese subsidies voor onderzoeks- en innovatieprogramma’s te krijgen. Mooie voorbeeldprojecten komen ook aan bod op het gebied van preventie, medical devices en healthy brain. In de uitzending komen onder andere deze mensen aan bod:

  • Eddy van Hijum: gedeputeerde provincie Overijsse
  • Karolien de Bruine : EU Liaison richting Brussel
  • Miriam Vollenbroek-Hutten: Hoogleraar personalised Ehealth Universiteit Twente,
    lid MT Topfit
  • en nog veel meer….

Of ontdek hier meer over het internationale Health Valley Event.