Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

2 oktober 2020

Pad vrijmaken voor telemonitoring in ouderenzorg

Deze Engelstalige workshop helpt mee gezondheid en kwaliteit van leven van ouderen een boost te geven. Hoe? Door onder meer goede voorbeelden te delen rondom efficiënter organiseren en leveren van zorg. Denk bijvoorbeeld aan gezondheidsvaardigheden en het meer regie en verantwoordelijkheid geven aan patiënten. Van lopende projecten tot oplossingen waar al mee gewerkt wordt. En van gezondheidsliteratuur tot manieren om patiënten en zorgverleners te ondersteunen.

Meer weten & aanmelden?

Removing barriers for adopting telemonitoring for an inclusive, equal access, appropriate, effective, and acceptable patient-centred path of care for older patients living in low-density