Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heb je login gegevens nodig. Je kunt login gegevens aanvragen wanneer je organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kun je deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt je een idee? Laat ons helpen!

Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kun je hier je idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met je idee om en nemen contact met je op.

Wil je ook een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

Partners & Vrienden voor een vitaal Twente

Talloze organisaties en alle Twentse gemeenten doen al mee om Twentenaren vitaler te maken. En Twente als regio de vitaalste van Nederland. Ontdek hieronder wie u al voorgingen. En welke kennisgebieden u al bij ons vindt om u te helpen.

Enthousiast geworden?

Help ook mee en word Partner of Vriend van Vitaal Twente.

naar partneroverzicht

Samenwerken aan zorg en jeugdhulp

Samen14

De 14 Twentse gemeenten werken sinds 2013 als Samen14 aan transitie en transformatie van de zorg en jeugdhulp. De gemeenten hebben ervoor gekozen om met alle 14 op gelijkwaardige basis samen te werken  en gezamenlijk raamcontracten met zorgaanbieders af te sluiten. Op 1 januari 2015 heeft die transitie van taken plaatsgevonden na een uitvoerig proces van aanbesteden.

Om die contractering juridisch en bestuurlijk goed te borgen is eind 2014 OZJT, Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp Twente, opgericht. OZJT is als bestuurscommissie onderdeel van RegioTwente.

De hoofdtaken van OZJT zijn:

  • Contractbeheer en contractmanagement
  • Monitoring en reflectie
  • Opdrachtgever voor Veilig Thuis Twente

Binnen Samen14 worden nieuwe beleidsontwikkeling voorbereid, stemmen gemeentelijke managers af over inzet op het sociale domein, delen beleidsmedewerkers ervaringen op het gebied van uitvoering en administratieve zaken.

Voor meer informatie over Samen14 gaat u hier naar de website.

Volg Vitaal Twente nu ook op social media!