Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heb je login gegevens nodig. Je kunt login gegevens aanvragen wanneer je organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kun je deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt je een idee? Laat ons helpen!

Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kun je hier je idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met je idee om en nemen contact met je op.

Wil je ook een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

Stopmaatje

In dit project staat technologiegebruik in de verslavingszorg centraal om zo een effectievere en efficiëntere werkomgeving voor de professional en een betere dienstverlening richting de cliënt te kunnen waarborgen.

Het project had als doel om aan de kant van de cliënt – deze meer inzicht en regie te geven in zijn of haar behandeling, dit door gebruik te maken van blended behandeling en een mobiele applicatie.

Het eindproduct, de Stopmaatje app, is met enthousiasme door de potentiele eindgebruikers ontvangen. Belangrijk is ook dat zowel de projectpartners als externe partijen interesse hebben getoond om de app te gaan gebruiken.

Meer informatie : Stopmaatje – projectbeschrijving

Samenwerkende partners in dit project zijn: Saxion, University of Twente; in samenwerking met Tactus Verslavingszorg.

Samenwerking