Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heb je login gegevens nodig. Je kunt login gegevens aanvragen wanneer je organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kun je deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt je een idee? Laat ons helpen!

Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kun je hier je idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met je idee om en nemen contact met je op.

Wil je ook een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

Aanmelden project

Meld hier uw project aan om op een slimmere manier zorg te geven in Twente. Met als uiteindelijke doel? Twentenaren vitaler maken. En Twente als regio de vitaalste van Nederland.

Voordelen

Een project dat onder een van de programma’s van Vitaal Twente valt, krijgt extra aandacht en hulp van experts vanuit het Vitaal Twente-netwerk. We delen de opgedane kennis uit het project met het netwerk – zowel successen als mislukkingen. Doel: er allemaal van leren en u snel feedback en tips geven om zo goed mogelijk verder te gaan met het project.

Eigen mensen & middelen

Let op: Vitaal Twente geeft geen subsidie voor projecten. Een project voert u uit met mensen en geld vanuit uw eigen en/of andere deelnemende organisaties. Wel denken we graag mee bij een aanvraag voor subsidie.

Spelregels & format

Lees voor u uw project aanmeldt eerst de spelregels en vink ze af. Gebruik daarna het liefst dit format voor de projectbeschrijving. Als u liever uw eigen plan inlevert, zorg er dan voor dat alle punten uit de spelregels in uw plan staan. Alleen dan beoordelen wij uw plan.

Insturen

Stuur uw projectplan naar info@vitaaltwente.nl. Het bestuur beoordeelt dit plan dan.

 

Volg Vitaal Twente nu ook op social media!