Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

29 april 2020

Studenten en docenten ROC van Twente realiseren dataplatform voor ziekenhuis

In tijden van crisis ontstaan prachtige initiatieven. Toen de vraag voorbij kwam om een dataplatform in te richten, kon het practoraat Zorg en Technologie snel de verbinding maken met de opleiding applicatie ontwikkeling van ROC van Twente. In opdracht van het Amsterdam UMC en Maastricht UMC+ is de website www.covidpredict.nl ontwikkeld. Op deze website delen medisch specialisten data van verschillende ziekenhuizen in Nederland die het klinische beloop van patiënten met COVID-19 kunnen voorspellen. Zo willen zij uiteindelijk tot de meest optimale behandeling voor patiënten komen. Op deze manier konden de studenten en docenten van ROC van Twente een bijdrage leveren aan de bestrijding van het coronavirus.

Lees het artikel op de website van ROC van Twente 

Lees meer over CovidPredict, de centrale landelijke patiëntendatabase

Marjolein den Ouden is practor bij ROC van Twente en lector Technology, Health & Care bij Hogeschool Saxion en als bestuurslid verbonden aan Vitaal Twente.