Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heb je login gegevens nodig. Je kunt login gegevens aanvragen wanneer je organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kun je deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt je een idee? Laat ons helpen!

Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kun je hier je idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met je idee om en nemen contact met je op.

Wil je ook een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

2 november 2022

TechMed

Toekomst van de gezondheidszorg met medische technologie. Implementatie van gezondheidstechnologie. Gepersonaliseerde e-healthtechnologie. Dit en nog veel meer staat dit jaar centraal op het TechMed event, georganiseerd door het MedTech-cluster van de Universiteit Twente.

Terugblik

Vorig jaar kwamen 600 medische professionals, MedTech-bedrijven, onderzoekers en studenten samen in het TechMed Centre. Doel: de zorggemeenschap te informeren en te inspireren en de toekomstige medische technologie te verkennen. Het programma-aanbod was dan ook enorm. Denk aan de openingsshow “Dromen over de toekomst” rond het thema Diabetes op z’n retour. Of aan keynote talks door Prof.dr.ir. David Fernandez Rivas en prof.dr.ir. Jean-Paul de Vries. Ook de 15 inspirerende parallelsessies trokken veel bezoekers, net als het gesprek met Constantijn van Oranje over hoe MedTech-innovaties te versnellen.

Ga naar de website van TechMed met het programma van 2022

Details

woensdag 2 november 2022 -
Locatie: Universiteit Twente