Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

27 oktober 2021

Twente Board Event

Welke oplossingen kunnen wij in Twente bieden voor de problemen in de zorg? En hoe
zorgen we ervoor dat we genoeg talent hebben om alle uitdagingen aan te gaan? Deze en andere vragen staan centraal in het eerste Twente Board Event. Het is een initiatief van de Twente Board, met daarin overheid, onderwijs en ondernemers die de economie in de regio samen werken.

Doel van het event

Samen Twente ontwikkelen tot een groen, technologie topregio – dat is het doel van Twente Board Event. Samen kijken we daarom vooruit naar de plannen en investeringen voor de toekomst. De Agenda voor Twente en de Regio Deal hebben hier een belangrijke rol in.

Meer informatie? Aanmelden?

Ga naar de informatie/aanmeldpagina van Twente Board Event

 

Details

woensdag 27 oktober 2021 18:30 - 21:30