Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

3 maart 2021

Veelgevraagd spreker op internationale Health Valley

Health Valley is het internationale innovatie- en netwerkevent in de gezondheidszorg, dit jaar op 10 en 11 maart in Nederland. Normaal moet je betalen om hieraan mee te mogen doen. Vitaal Twente is in 3 verschillende programmaonderdelen juist uitgenodigd als spreker.

Dit laat zien dat we echt een voorbeeldregio voor andere regio’s zijn. Waar dat onder meer van komt? Dat we ons netwerk aan boord wisten te krijgen én te houden. Dankjewel dus aan jou als partner dat je de voordelen ziet van deze aansluiting!

Health Valley volgen?

  • 5 maart Health TV 10.00 u: interview met Vitaal Twente-voorzitter Miriam Vollenbroek en ongedeputeerde Eddy van Hijum over: wat is de internationale innovatiekracht van de gezondheidszorg in Oost-Nederland. Check alle details of bekijk de uitzending live of kijk terug
  • 11 maart Health Valley 09.30-10.00 u: panelgesprek met o.a. Miriam Vollenbroek over kennis & ervaring rondom preventie en burgerwetenschap. Centrale vragen: waar kunnen wij helpen en/of leren van anderen, en heb ik mijn lokale netwerk erbij betrokken (openbaar). Ga naar de website
  • 11 maart Health Valley 13.00-14.00 u: Citizens4prevention, samen met TOPFIT.life, over burgerparticipatie. Waarom is dat van belang, hoe organiseer je dat of hoe laat zich dat organiseren? Vitaal Twente (Robin Bekhuis/ZGT) en Vitaal Vechtdal reageren op vragen onder leiding van Citizens Science Experts. (besloten sessie). Robin vertelt onder meer hoe en waarom burgers bijdragen aan een pilot binnen het programma Vitaal Chronisch Ziek. Ga naar de website