Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

7 mei 2021

Verrassende onthullingen door beweegexpert  Frits

Hoe krijgen we mensen in Twente aan het bewegen? Daar werkt onder meer onze programmavoorzitter Frits Oosterveld hard aan. Dat vraagt soms flink om creativiteit. Want wat als mensen niet wíllen bewegen, terwijl dit wel beter voor hen is en voor de gezondheidszorg? Dan kan het helpen om dit ongemerkt te bereiken. Ongemerkt? Ja. De rage met vangen van Pokémon GO van een paar jaar geleden trok immers hordes mensen uit hun luie stoel…

Wat levert dat op?

Een investering van 1 euro op gebied van dit soort gezondheidsbevordering levert een winst op die 3 maal groter is. Hoe dat kan? Omdat er hierdoor minder zorgkosten komen. Bovendien biedt het mensen plezier. Frits onthult meer van dit soort verrassende ontdekkingen in interviews met subsidieverstrekker ZonMW (waar hij onlangs met anderen een flinke subsidie binnenhengelde):