Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

14 augustus 2020

Lunchwebinar: Vervolg ‘Digitale (eHealth) toepassingen kiezen – de bomen en ’t bos’

Tijdens deze lunchwebinar neemt de werkgroep Vitaal Chronisch Ziek u mee in de ontwikkeling van selectiecriteria als hulp bij het selecteren van technologie; technologie rondom leefstijl en gezondheid. Welke eisen aan technologie dragen bij aan persoonsgerichte zorg? En welke geven de mensen met een chronische ziekte meer eigen regie? Over dit en meer gaat dit gratis toegankelijke webinar.

Wat ook aan bod komt

Ook zaken als wetten, regels én kaders binnen uw organisatie spelen een rol. En aan welke wensen moet een technologie voldoen om klaar te zijn voor implementatie in de eerste- en/of tweedelijnszorg. Daarnaast: hoe gaat u daarna verder? Welke stappen moet u zetten om tot een weloverwogen keuze te komen en wie betrekt u daar bij? Kortom, volop inspiratie. Ook uw eigen ideeën en ervaringen zijn hierin meer dan welkom!

Follow-up na eerdere tips

Dit webinar is een vervolg op de online bijeenkomst van 16 juli. Die ging over digitale toepassingen als eHealth en online platforms die ons bewust helpen te maken van onze leefstijl en gezondheid; iets wat voor iedereen geldt en zeker voor mensen met een chronische ziekte. Er zijn bijvoorbeeld zo veel aanbieders van digitale toepassingen dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien. Het vorige lunchwebinar leidde tot praktische tips om goed digitale toepassingen voor chronisch zieken te kiezen. Bekijk hier de tips van de vorige sessie.

Voor wie?

Voor partners van Vitaal Twente en partiun die met elkaar willen werken aan het verbeteren van gezondheid en vitaliteit met technologie.

Meld u aan

Meld u aan vóór woensdag 30 september 2020 via innovatie@zgt.nl.