Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

27 januari 2022

Vitaal Café: ’n digitale diabetescoach – werkt dat? (online)

ZGT doet samen met de Universiteit Twente een studie naar de Diameter; een mobiele app om mensen met diabetes type 2 te helpen om gezonde keuzes te maken. Zo’n digitale diabetescoach (Diameter) – werkt dat? Dit en meer staat centraal tijdens het gratis online Vitaal Café op 27 januari van 12 tot 13 uur.

Over de Diameter

De Diameter meet onder meer bloedsuikerwaarden en leefstijlgedragingen, zoals voeding en activiteit. De app geeft ook dagelijkse ondersteunende adviezen op het gebied van voeding en activiteit. Welke resultaten leverde onderzoek met deze digitale diabetescoach in de eerste lijn op? En hoe ervaren patiënten het gebruik van de Diameter? U ontdekt het tijdens dit Vitaal Café.

Programma: eerste uitkomsten leiden tot aanbevelingen

Betrokken onderzoekers bij de Diameterstudie geven een update over wat er al gedaan is en wat er gaat gebeuren. Hoe ziet de studie eruit, wat zijn de doelen, wat gaan ze in 2022 doen? De eerste resultaten van het onderzoek met de Diameter in de huisartsenzorgvindt u alvast op onderstaande webpagina.

Checklist starten met e-health in de zorg

Meer weten? Aanmelden?

Dit Vitaal Café is een initiatief binnen het thema/de programmalijn: Vitaal Chronisch Ziek. Check meer details over het project Diameter of meld u hieronder meteen aan voor dit Vitaal Café. Na aanmelding ontvangt u tijdig een uitnodigingslink voor gratis deelname.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Details

donderdag 27 januari 2022 12:00 - 13:00
Locatie: Online

Enkele dagen voor het Vitaal Café ontvangt u de link om er online bij te zijn.