Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heb je login gegevens nodig. Je kunt login gegevens aanvragen wanneer je organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kun je deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt je een idee? Laat ons helpen!

Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kun je hier je idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met je idee om en nemen contact met je op.

Wil je ook een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

6 september 2022

Vitaal Café: welke technologiecompetenties heeft je zorgteam nodig?

Hoe gewoon is zorgtechnologie in het dagelijks werk van jouw zorg- en welzijnsprofessionals? Of van jezelf? En wat is de rol van technologiecompetenties hierbij? Meer dan je misschien denkt! Dat ontdek je 6 september tussen 16.00 en 16.45 uur tijdens gratis het online Vitaal Café ‘Welke technologiecompetenties heeft jóuw zorgteam nodig?’

Het hoe en waarom van technologiecompetenties

Je kent belangrijke kwaliteitsindicatoren in zorg en welzijn; denk aan gepersonaliseerde zorg, langer thuis wonen, en eigen regie en zelfstandigheid stimuleren. Met technologie help je binnen zorg en welzijn mee aan deze en andere kwaliteitsindicatoren. Maar zet je technologie en technologiecompetenties in om dit te bereiken?

Spoileralert: deze competenties zijn een voorwaarde om technologie in je werk te gebruiken! Daarom nemen we je in dit Vitaal Café mee langs het V-model; dat bestaat uit basis- en verdiepende technologiecompetenties. Na deze sessie ken jij de basics en zie jij snel welke talenten je in huis hebt óf welke competenties je nog nodig hebt.

Sprekers

Marjolein den Ouden en collega’s van Saxion

Meld je aan voor dit online Vitaal Café

Dit Vitaal Café is een initiatief binnen het thema/de programmalijn: Leren Innoveren. Meld je hieronder meteen aan voor dit Vitaal Café. Na aanmelding ontvang je tijdig een uitnodigingslink voor gratis deelname.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Details

dinsdag 6 september 2022 16:00 - 16:45
Locatie: Online