Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

1 juli 2021

Vitaal Café: Tukkers over technologie (online)

Online café van Vitaal Oud  en Vitaal Chronisch Ziek waarin we (oudere) Twentenaren aan het woord laten. Hoe kijken zij aan tegen technologiegebruik om gezond te blijven of meer grip te krijgen en te houden op hun dagelijkse leven? Welke rol speelt de zorgprofessional hierin? En hoe enthousiasmeer je Twentenaren om technologie te gebruiken?

Dit en meer komt aan bod.

Meer info volgt binnenkort.

Aanmelden

Meedoen met dit Vitaal Café? Meld u hieronder aan. U ontvangt dan tijdig een link om per videoverbinding het café te volgen en te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Details

donderdag 1 juli 2021 12:00 - 13:30