Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

15 maart 2021

Wij als spreker bij seminar leefstijlverandering in preventie/zorg

Technologie helpt ons elke dag. Bijvoorbeeld om in verbinding te blijven met anderen. En om onze leefstijl te veranderen en vitaal te blijven. Maar … vaak is de technologische toepassing alleen niet genoeg. We moeten het wel een plek geven in ons dagelijks leven en de zorg.  Wij zijn gevraagd hierover te vertellen tijdens een seminar van de Wageningen Academy op 2 september (zie de agenda).

Zicht op bestaande technologie voor  gezonde levensstijl

Tijdens het seminar neemt onze voorzitter prof. dr. Miriam Vollenbroek-Hutten deelnemers mee in een aantal bestaande technologische toepassingen. Denk aan apps, wearables en sociale robots. Hoe kunnen die ons ondersteunen als we een gezonde levensstijl willen ontwikkelen?

Zicht op de toekomst & missers

Wat staat ons nog te wachten? Miriam Vollenbroek-Hutten laat ons zien hoe technologie zich verder ontwikkelt tot een persoonlijke buddy; een maatje dat ons begrijpt, aanvoelt en de juiste hulp biedt op het juiste moment. Recente studies en ervaringen brengen de potentie hiervan in beeld. Tegelijkertijd zien we hoe technologie soms de plank compleet misslaat als het een doel op zich wordt …

Meer weten?

Ga naar de speciale agendapagina.