Denktank staat voor je klaar

Jouw vraag rondom e-health of andere innovatieve technologie is voor de zorg misschien ingewikkeld, in het bedrijfsleven is dit veel gewoner. Daar hebben ze vaak volop ervaring met je wensen, ideeën, twijfels en met de resultaten. Maar … om nu meteen een bedrijf in te schakelen, is het wellicht wat vroeg. Immers, je bent nog druk met nadenken over wat je precies nodig hebt en over het pakket aan eisen. Je zit dan niet te wachten op nadenken met welke partij je in zee wilt. Gelukkig is er een oplossing: de Business Challenge!

Over Business Challenge

Business Challenge is een initiatief van de Kamer van Koophandel. Zij brengt vragers in contact met ‘denkers uit het bedrijfsleven’. Een prachtmanier om juist al in een vroeg stadium te brainstormen over je probleem en vooral over de oplossing. Het resultaat? Unieke samenwerkingen en doordachte uitwerkingen.

Meer weten? Aanmelden?

Onze partner MST deed al mee aan een Business Challenge; dat leverde mooie resultaten op. Bekijk hier de case van het MST. Overweeg je zelf een case aan te melden? Ga naar de website van de Business Challenge voor alle details.