Onze hulp bij zorgtechnologie

Welke hulp kun jij gebruiken om te starten met zorgtechnologie of deze voorbij de pilotfase te krijgen? Vind op deze pagina alles wat je daarbij nodig hebt.

Wegwijzer voor zorgtechnologie

Wil je aan de slag met kiezen en implementeren van zorgtechnologie? Of draaide je al een pilot en wil je opschalen? Met de wegwijzer van Vitaal Twente vind jij hulp voor elke fase. 

Tips & valkuilen

Hoe kunnen we leren van missers bij andere organisaties? Welke tips rolden uit Vitaal Cafés met experts en ervaringsdeskundigen? Wat zijn de randvoorwaarden om succes te krijgen met zorgtechnologie?

Aanvragen vouchers voor innovatieversnelling

Speelt er bij jouw organisatie van alles wat starten en doorgaan met technologie moeilijk maakt? Zijn je zorgpaden bijvoorbeeld door te weinig budget nog niet klaar voor technologie? Vraag dan als partner van Vitaal Twente om innovatieversnellers.

Subsidies & potjes voor zorginnovaties

Maak de zorginnovatie van jouw organisatie mogelijk dankzij subsidie, fondsen en geldpotjes. Een groot aantal van die geldmogelijkheden vind je hieronder op een rij.

Wat levert zorginnovatie op? SROI

Als je gaat investeren in (technologische) innovatie, wil je wel weten wat dit oplevert. Weten wat het oplevert, kan óók betekenen dat het resultaat tegenvalt. Gelukkig valt deze social return on investment, SROI, vooraf te meten.

Onderzoek & Ontwikkeling

Binnen Vitaal Twente zijn er belangrijke partners die jarenlang ervaring hebben met onderzoek naar en ontwikkeling van onder meer zorgtechnologie. Zij helpen je graag in elke fase van het proces.

Leren Innoveren

Welke methodologie van onderzoek werkt goed, wat valt tegen? Dat staat centraal bij de groep ‘Leren Innoveren’, onderdeel van Vitaal Twente.  Laten we leren van elkaar en samen groeien.

Technologiecompetenties inzetten

Hoe kunnen we leren van missers bij andere organisaties? Welke tips rolden uit Vitaal Cafés met experts en ervaringsdeskundigen? Wat zijn de randvoorwaarden om succes te krijgen met zorgtechnologie?

Jaarevent Vitaal Twente: leren & netwerken

Eens per jaar houdt Vitaal Twente haar ledendag/jaarevent/partnerdag. Hier ben jij als medewerker van een partner van Vitaal Twente natuurlijk van harte welkom. Het event vormt een dag voor inspiratie, ontmoeting, netwerken én voor samen werk maken van zorgtechnologie!