Onze hulp bij zorgtechnologie

Welke hulp kun jij gebruiken om te starten met zorgtechnologie of deze voorbij de pilotfase te krijgen? Vind op deze pagina alles wat je daarbij nodig hebt.

Wegwijzer voor zorgtechnologie

Stap voor stap innoveren in de zorgtechnologie.

Vitaal cafés online

Geregeld krijg je inspiratie voor zorginnovatie dankzij de Vitaal Cafés van Vitaal Twente. Dit zijn online sessies van 1 tot 1,5 uur.

Aanvragen vouchers voor innovatieversnelling

Speelt er bij jouw organisatie van alles wat starten en doorgaan met technologie moeilijk maakt? Zijn je zorgpaden bijvoorbeeld door te weinig budget nog niet klaar voor technologie? Vraag dan als partner van Vitaal Twente om innovatieversnellers.

Subsidies & potjes voor zorginnovaties

Maak de zorginnovatie van jouw organisatie mogelijk dankzij subsidie, fondsen en geldpotjes. Een groot aantal van die geldmogelijkheden vind je hieronder op een rij.

Onderzoek & Ontwikkeling

Binnen Vitaal Twente zijn er belangrijke partners die jarenlang ervaring hebben met onderzoek naar en ontwikkeling van onder meer zorgtechnologie. Zij helpen je graag in elke fase van het proces.

Wat levert zorginnovatie op? SROI

Als je gaat investeren in (technologische) innovatie, wil je wel weten wat dit oplevert. Weten wat het oplevert, kan óók betekenen dat het resultaat tegenvalt. Gelukkig valt deze social return on investment, SROI, vooraf te meten.

Leren Innoveren

Welke methodologie van onderzoek werkt goed, wat valt tegen? Dat staat centraal bij de groep ‘Leren Innoveren’, onderdeel van Vitaal Twente.  Laten we leren van elkaar en samen groeien.

Technologiecompetenties inzetten

Hoe kunnen we leren van missers bij andere organisaties? Welke tips rolden uit Vitaal Cafés met experts en ervaringsdeskundigen? Wat zijn de randvoorwaarden om succes te krijgen met zorgtechnologie?

Tips & valkuilen

Hoe kunnen we leren van missers bij andere organisaties? Welke tips rolden uit Vitaal Cafés met experts en ervaringsdeskundigen? Wat zijn de randvoorwaarden om succes te krijgen met zorgtechnologie?

Jaarcongres Vitaal Twente: leren & netwerken

Eens per jaar houdt Vitaal Twente haar jaarcongres (voorheen genaamd: partnerdag). Op dit congres ben jij als partner van Vitaal Twente natuurlijk van harte welkom. Het vormt een dag voor inspiratie, voor ontmoeting, voor netwerken én voor samen werk maken van zorgtechnologie!