Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heeft u login gegevens nodig. U kunt login gegevens aanvragen wanneer uw organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kunt u deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Heeft u een idee? Laat ons u helpen!

Wilt u graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kunt u hier uw idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met uw idee om en nemen contact met u op.

Wilt u een ook al een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.

20 april 2021

Ons diabetes/ gebruikersonderzoek op de radio

‘Onze’ Robin Bekhuis was 19 april live op de radio. Ze vertelde over een gebruikersonderzoek naar apps en platforms voor mensen met suikerziekte. Geeft het hen (meer) grip op hun leven met diabetes type 2? Robin gaf uitleg over het onderzoek, dat we samen met TOPFIT Citizenlab houden. Ook ze riep mensen op kosteloos mee te doen.

Terugluisteren?

Luister hier terug: https://www.1twente.nl/…/kijk-terug-1twente-vandaag-van…

(vanaf minuut 19.35 trapt Renske van Wijk namens TOPFIT Citizenlab af met uitleg over burgerwetenschap. Daar valt het gebruikersonderzoek onder. Robin haakt aan vanaf minuut 24.25)

Meer info? Aanmelden voor gebruiksonderzoek?

Aanmelden voor het onderzoek is nog steeds mogelijk voor mensen met diabetes type 2. Ga hiervoor, of voor andere uitleg rondom het gebruikersonderzoek, meteen naar de pagina: www.topfitcitizenlab/meedoen.