Landelijke potjes voor ondernemers

Landelijke potjes voor ondernemers

Subsidies en regelingen voor ondernemers in de zorg. Om ondernemerschap te stimuleren.

Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk

Ben je bezig met research & development of voer je technisch-wetenschappelijk onderzoek uit? Dan kun je misschien gebruikmaken van de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk). Dit is een fiscale regeling waarmee je de kosten voor R&D verlaagt.

Ondernemersregelingen vanuit de overheid

Met diverse regelingen wil de overheid ondernemerschap stimuleren. Ondernemers profiteren bijvoorbeeld van subsidies, fiscale voordelen, kredieten en leningen. Ook staat de overheid soms garant bij het aanvragen van een lening bij de bank. Onderzoek en innovatie is een belangrijk onderwerp, daarom kun je een tegemoetkoming in de loonkosten krijgen als je onderzoek doet. Ook zijn er (regionale) subsidies waarmee je kunt onderzoeken of je innovatie haalbaar is.

Mis je een subsidie? Of is er eentje verlopen?

Meld het ons via communicatie@vitaaltwente.nl.

Ontvang 'n seintje bij elke nieuwe subsidie

ZonMw heeft regelmatige nieuwe subsidiemogelijkheden voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Op de hoogte blijven van de actuele oproepen? Ga naar openstaande subsidies.

Ontwikkel- of produceerpartners gezocht?

Zoek je een partner om samen nieuwe, innovatieve business mee te ontwikkelen? Of zoek je een onderneming of kennisinstelling om samen een onderzoek mee op te zetten? Regel het via de KVK Business Challenge ! Of vraag Vitaal Twente om connecties.