Zorg- en innovatiepotjes in Twente/Oost-Nederland

Subsidies en mogelijkheden voor start-ups, regiobrede initiatieven en financieringsmogelijkheden in de regio Twente en de rest van Oost-Nederland.

 

Regiobrede initiatieven via Regio Deals

Bij Regio Deals werken Rijk en regio als partners samen om belangrijke opgaven in Nederland aan te pakken en de brede welvaart te vergroten. Tussen 15 juli en 15 november kunnen regio’s opnieuw voorstellen indienen. Heb je een goed idee voor Twente? Neem contact op met Twente Board om samen een aanvraag in te dienen.

Veelbelovende start-ups via Demcon Innovatie Fonds

Het Demcon Innovatie Fonds is een investeringsfonds van het Twentse bedrijf Demcon. Het fonds ondersteunt veelbelovende hightech start-ups. Niet alleen financieel, ook met bijvoorbeeld haalbaarheidsstudies, functioneel ontwerp en certificering. Werk je samen met een startup op het gebied van zorgtechnologie? Dan kan dit fonds rugwind geven.

Financiële ondersteuning voor innovaties via NovelT

Novel-T ondersteunt bedrijven, start-ups en scale-ups die willen innoveren. Founders zijn Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Provincie Overijssel en de Twentse gemeenten. Novel-T beheert zelf twee regelingen: de TOP regeling en het High Tech Fund. Daarnaast hebben ze de markt voor financiering van innovatief ondernemerschap in kaart gebracht.

Voor een slimmer en groener Oost-Nederland

Het Programma EFRO 2021-2027 Oost Nederland (EFRO Oost) wil de regionale economie versterken door innovatie te stimuleren. Het programma zet in op een slimmer en groener Oost-Nederland en verstrekt subsidies aan projecten die daaraan bijdragen.

Mis je een subsidie? Of is er eentje verlopen?

Meld het ons via communicatie@vitaaltwente.nl.

Ontvang 'n seintje bij elke nieuwe subsidie

ZonMw heeft regelmatige nieuwe subsidiemogelijkheden voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Op de hoogte blijven van de actuele oproepen? Ga naar openstaande subsidies.

Ontwikkel- of produceerpartners gezocht?

Zoek je een partner om samen nieuwe, innovatieve business mee te ontwikkelen? Of zoek je een onderneming of kennisinstelling om samen een onderzoek mee op te zetten? Regel het via de KVK Business Challenge ! Of vraag Vitaal Twente om connecties.