Sluiten

Inloggen

Log hieronder in met uw Vitaal Twente account.

Indien u uw logingegevens kwijt bent kunt u contact opnemen met info@vitaaltwente.nl

Aanmelden

Om de kennisbank te kunnen bekijken heb je login gegevens nodig. Je kunt login gegevens aanvragen wanneer je organisatie partner is van Vitaal Twente. Met dit formulier kun je deze login gegevens aanvragen.
  • (sla bovenstaande veld over)

Uitloggen

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Annuleren Uitloggen

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente. Heeft u aantoonbare expertise en kunt u concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente?

  • U heeft aantoonbare expertise en wilt en kunt concreet bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit in de regio Twente
  • U ontwikkelt met andere partners projecten en voert deze uit.

Vitaal Twente nodigt organisaties die actief willen zijn in de regio Twente uit om zich aan te sluiten bij Stichting Vitaal Twente.

Hebt je een idee? Laat ons helpen!

Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van de vitaalste regio van Nederland, dan kun je hier je idee indienen.
Wij gaan zorgvuldig met je idee om en nemen contact met je op.

Wil je ook een project indienen, dan dient dit project aan een aantal criteria te voldoen. Zie hier voor meer informatie over deze criteria.
    Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens.

17 februari 2022

Refereergroep e-healthimplementatie en -evaluatie gestart

Afgelopen januari startte de refereergroep ‘e-health-implementatie en -evaluatie’. Ruim 20 onderzoekers en projectleiders meldden zich aan voor dit leernetwerk vanuit Leren Innoveren. Hun doel?  Samen meer inzicht krijgen in de theorie achter implementatie en evaluatie van e-health en overzicht van evaluatie- en implementatie-methoden voor deze zorgtechnologie.

Contacten opdoen & onderzoek delen

We merkten daarnaast dat het netwerk ook enorm goed helpt om mensen met elkaar in contact te brengen, bij wie ligt welke expertise in onze regio? Daarnaast is er ook ruimte voor het delen van eigen onderzoek en intervisie, discussie en met elkaar meedenken: hoe passen we die theoretische kennis bijvoorbeeld toe in ons werk?

Wie doen (tot nu toe) mee?

Van o.a. Saxion, UT, RRD tot zorginstellingen Livio, Zorggroep Sintmaarten, MST en ZGT. Elke maand treffen zij elkaar digitaal.

1e resultaten

Het was verrassend hoeveel kennis er in de regio is op het gekozen vlak! De aanwezigen waren enthousiast en een in februari en maart zijn dan ook al nieuwe bijeenkomsten gehouden. Wil je ook aansluiten? Kijk in de agenda voor de volgende datums. Stuur dan een mail naar info@vitaaltwente.nl en ontvang de link voor online deelname. Deze deelname is gratis.